Jaaha, kai minäki, kun muutki. Ainakin yritän alottaa bloggaamista. Haastavaa tosin. Saada ensinnäkin tämä aikaiseksi ja toiseksi tän kirjoittamiseen pitäis jostain löytyä aikaakin. 

Koirien elämä on melko nopeesti kerrottu tältä päivältä. Olin kotona työpäivän ajan tasan tunnin ja matkasin sitten juhlistamaan kummipojan 2-vuotis synttäreitä lasten kanssa. Koirat joutui jäämään (sai jäädä?) kotiin Tuomaksen kanssa, kun kummipojan vanhempien kaukkarit saattais olla hiukka nihkeetä seuraa heille.  

Kotona kävin kuitenkin sen verran, että kerkesin hankkia Pöystille kolme kuhmua päähän. (olettaen, että umpiluuhun tulee kuhmuja). Ensin asettauduin mukavasti seinän viereen kutsuakseni Pöystin siististi ja suoraan sivulle. Ilmeisesti kuitenkin oli takananikin seinä liian lähellä Poystiä ajatellen, jonka mielestä kaikki nopeet liikkeet on valtavan näyttäviä, Sivu käskyllä se ryntäsi suoraan mun ohi, yritti jarruttaa ja kääntyä sivulle, mutta liukastui ja liukui pää edellä seinään. Ei haitannut. Nousi ylö ja teki samalla vauhdilla monta hienoa sivulle tuloa. 

Eikka taas istui vieressä sen näkösenä, ettei sillä juuri ollut asiaan lisättävää. Ei tehnyt mitään ja sai silti samat nakit. Sen mielestä raahaan kotiin melko aivokuollutta seuraa. Olen varma, et päivisin se pelaa shakkia kotona sikaria poltellen ja puhuu yksinään. 

Kuhmu numero kaksi ja kolme taas sai alkunsa siitä, kun Pöysti sattui olemaan ulkona, kun huusin sitä syömään. Takaovi oli kyllä ainakin sentin raollaan ja sillon on pienen koiran pakko päätellä oven olevan avattavissa sitä täysillä päin juosten. Noh, ei auennut ekalla, koska oven takana sisäpuolella oli kenkä. Kops. oli siis pakko ottaa uusi vauhti ja toistaa sama oven taklaus päällä uudelleen. Kops. Kenkä siirtyi ja lapsi sai ruokansa. Bordercolliet on niin valtavan älykkäitä.  Russeli istui jälleen vieressä ja seurasi tilannetta olisi pyöritellyt päätään jos osaisi. 

Pöysti on silti älykäs. Se tuli eilen ensin makaamaan suihkuun mun jalkoihin. Koki kuitenkin epämiellyttäväksi tuijottaa mua ylöspäin, kun vesipisarat meni silmiin. Siirtyi suihkuseinän taa suojaan pisaroilta. Jatkoi tuijotusta klasin läpi. Pöysti tykkää olla lähellä. Ja minä tykkään Pöystistä. Mahtava pentu. 

Huomenna aksailemaan Eikan kanssa. Pöysti treenaa huomenna maahanmenoa ja luoksetuloa. Ehkä myös keppejä. Riippuen siitä onko kuuma vaiko eikö.