Jiiiiiihaaaa!!! No niinhän siinä sitten kävi, että ekalta radalta napattiin Vöyrin iltakisoissa voitto -10 ja rapiat aikaan ja Eikasta tuli AVA!! Ihan mieletöntä! Ei varmaan ottanut kertaakaan kotimatkalla auton renkaat tiehen kiinni, senverran pilvissä leijuin. 

Molemmat radat tuomaroi Luomala. Molemmat radat oli vauhdikkaita ja teknisesti mukavia suorittaa. Tokalta radalta otettiin ensin vitonen kiellosta, kun ohjaus tippui ja koira tuli 2 ja 3 välistä pois. Lopussa oli putki puomin pään ympärillä aika leveällä. Kepeiltä 90 käännös, hyppy, ja suoraan edessä puomi. Putki meni puomin alta niin, että ohjaajan oli oltava kepeiltä lähtiessä tosi hyvässä linjassa + edellisellä kierroksella mentiin puomin siasta putkeen. Ei muuta seliteltävää. Mokasin ja koira meni putkeen. Ei haitannut muuten oli tosi hyvä rata sekä ohjaajalta, että koiralta ja oli se viime treenin maanpinnalle palautus mennyt hyvin perille ja koira kulki, kuin ajatus. 

Kiitos Reetalle, että jännitit mukana ja anteeksi kaikille, jonka tärykalvot vaurioitui pienten,hiljaisten, tyttöjen vaimeista riemunkiljahduksista tulosten selvittyä.