Hellurei.

Vähän on jäänyt vähiin kirjoittelut, kun en ole vieläkään saanut vuorokauteen niitä kaivattuja lisätunteja.

Pöysti on jo iso mies. Ikää 7kk jalkoja kilometri, mutta niin vaan sekin alkaa miehistyä. Pöysti on nyt käynyt kahdesti paimentamassa Somerolla ja on syttynyt hienosti. viimeksi oltiin tämän viikon tiistaina ja hienosti onnistui keräys ja kuljettelu. Sillä on sairaan hieno tyyli tehdä töitä. Intensiivinen ja harkitseva. Sellainen se silti on tehtiin sitten mitä vaan. Tekee kaiken täysillä, mutta ylimääräistä ei häröillä, vaikka onkin sata lasissa. Paras ominaisuus Pöystissä.

Aksassa tehdään kovasti töitä 2on2off kontaktejen kanssa ja hienosti ne jo ilman koko esteen suoritusta toimii. Nyt pitäisi siirtää sitä koko kontaktille, mutta pukkaa vielä vähän tulemaan lujaa alas etenkin aalta. Sen verran on vielä kropanhallinta hukassa, eikä ilmeisesti sit Pkuitenkaan ritttävän selvä ole pysäytyspaikka niin otin siinä vähän takapakkia ja harjoitellaan vielä paikkaa alastulolla. Hiljaa hyvä tulee. 

Kepit on hyvällä mallilla. Verkoilla ollaan opiskeltu eri kulmia ja itsenäistä etenemistä ja tekee todella hienosti. Nyt olen muutaman kerran ottanut vinokepeillä tarkoituksena saada enemmän uintia ja vielä lisää vauhtia. Sairaan hienosti osaa ilman verkkojakin hakea sisäänmenon eri kulmista, vähän joutuu lopussa muistuttelemaan keskittymään vauhdin kasvaessa. Kiitoksia Virpille, että on toiminut apparina palkan kanssa. :)

Tokoiltu ollaan hävettävän vähän... Mutku se on tylsää... Paitsi Pöystin mielestä se olis kyllä ihan sairaan kivaa. :) Vasemmalle käännöksiä ollaan harjoiteltu ja oppi tosi nopeesti käyttämään takapäätään. Noutoa ollaan tehty vauhtinoutona.

Eteentulo teetti ensin vähän päänvaivaa, kun peppu sitkeesti plötkähti aina vasemmalle. Sain vinkin siirtää vasenta jalkaa hiukan eteenpäin ja niin alkoi peppu pysyä ruodussa. Nyt tarvitsee enää pienen avun jalalla. Kyls se siitä, kun joku viittis treenata.

Eikan kanssa on kisailtu aika vähän. Nyt plakkariin on AVAutumisen jälkeen saatu 1xH-SERT, nollavoitto, tupla ja joitain irtonollia. Yhtä huutais vielä niin olis karsintoihin reitti raivattuna.

Eikalla nyt treenissä edelleen ne nopeammat kontaktit, käännöksiin mukaan lähtemisistä palkkaamista. Hiukka tuppaa huutelemaan, että käänny sä sinne mä jatkan silti tänne.. On onneksi siitä kiitollinen koira, että muutaman kerran palkan jålkeen muistaa taas kääntyä mukana, mut näitä nyt tehdään paljon eri tekniikoihin.

Eikan tokoilut on ollut nyt niin pitkään jäissä, että mä olen vihdoin päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja opettaa sille liikkeestä istumisen ja kaukojen seisomisen. Ans kattoo ny, kuinka kauanko tämä päätös kestää, mut ollaan me jo edistytty liikkeestä istumisen kanssa. Joka toinen kerta istuu ja joka toinen kerta makaa.. Eiks se melkein sit osaa jo?   Vielä, kun joku keksis millä saadaan siltä pilli pois kurkusta paikallamakuusta niin hyvä on. Se, kun on poistettu niin mennään kokeeseen.

Semmosta tällä kertaa.